News

Brist at Vela Nera

Vela NeraKeeping Brist extra virgin olive oils at the front of the pack when it comes to exquisite cooking is both a challenge and joy. With constant feed back from top chefs such as Dule Černjul – from the award winning restaurant and hotel Vela Nera, who stand by our oil as being the very best, we have an opportunity to continue to develop our methodology so that you too can have the very best for your kitchen table.

Tastings of Brist olive oil are available at the restaurant for groups of 8 or more by the Brist team or have the top chef himself share why he thinks his great cooking is complimented by the Brist range of extra virgin olive oils.

Enjoy the article below.

______________________________________________________

Naša preporuka, restoran Velanera u Šišanu

VELANERA_MAXI_NASLOV-620x350 PREKRASAN AMBIJENT I ODLIČNA HRANA

Ugodno večer proveli smo u Hotelu & restoranu Velanera u Šišanu gdje se uvijek izuzetno dobro jede. Poznati šef Dule u svoja jela uvijek doda nešto nespojivo što svojom kulinarskom magijom ispadne božanstveno.

VELANERA_MAXI_7-620x350Na meniju su ovom prilikom bili ravioli punjeni janjećim rebrima u vlastitom umaku sa estraktom mente, sotirani medaljoni srnećeg buta sa crvenim kupusom kuhanog u octu od malina i jabuke u bijelom vinu, te neizostavni desert od tri vrste čokolade i sve to pro vrlo pristupačnoj cijeni od 95 kuna.

Do kraja prosinca možete uživati u ovakvim i sličnim delicijama u Hotelu & restoranu Velanera, te se naravno pribilježiti za Božićni  rVELANERA_MAXI_2-620x350učak ili novogodišnju večeru koju svakako preporučujemo jer će biti gurmanski vrlo ukusna, cjenovno prihvatljiva a ambijentalno nezaboravna.

Rezervirajte svoje mjesto za današnji ručak ili večeru ako vam se baš ne kuha na 052 300 621 ili na mail velanera@velanera.hr, adresa je ulica Franje Mošnja 3b, Šišan.

Thumbnail brist