Shopping Cart

Brist u Sarajevu

Dušan Černjul na “Danima Istre” dule_u_sarajevu_9-620x350

VLASNIK VELANERE SUDJELOVAO KAO NOSITELJ ENOGASTRONOMIJE

Manifestacija u organizaciji Obrtničke komore FBiH u suradnji sa ambasadom Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini i hotelom „Europe“, koja počela je u petak, a traje još danas. Cilj ovog projekta bio je unaprijediti privrednu suradnju dva grada, tj. Sarajeva i Pule, kroz prezentaciju najboljeg što Istra može ponuditi u gastronomskom i enološkom smislu.

U „Danima Istre“ u Sarajevu zainteresiranim posjetiteljima i poslovnim partnerima predstavili su se proizvođači vina, te master-chefovi uglednih istarskih ugostiteljskih objekata koji su bih. kuhare i posjetitelje podučavali u spremanju istarskih specijaliteta.

Nositelj enogastronomije bio je hotel Velanera sa svojim vlasnikom Dušanom Černjulom i ekipom: Alen Jančić i Marko Scremin. Od ostalih master-chefova Istre bili su Massimo Cvek i Alen Jančić, te su oni bil domaćini “Druženja sa okusom Istre” gdje su sve posjetitelje upoznali sa načinom pripreme istarskih specijaliteta.

Na Danima Istre u Sarajevu, također prisustvovali su i održali govor predsjednik Obrtničke komore FBiH Mensur Bektić, pulski gradonačelnik Boris Miletić i gradonačelnik Sarajeva Ivo Komšić. Boris Miletić je u svom govoru najavio je da će se jedna ovakva manifestacija već slijedeći mjesec održati u Istri, točnije Puli.

Always most recent harvest

Guaranteed freshness

Safe Shipping Guaranteed

To all available locations

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa